Све категорије
O nama

профил компаније

Зхузхоу Зхенфанг Иагуанг Тунгстен-Молибденум Цо., ЛТД је професионални произвођач који се налази у Зхузхоуу, Кина, који се више од десет година бави пољем волфрам карбида. Имамо богато искуство у проучавању и производњи волфрам карбида. Наша фабрика усваја напредну производну опрему и савршен систем контроле квалитета (ИСО9001: 2015). Гарантујемо наше производе са добрим квалитетом и конкурентном ценом.

Увек тежимо да обезбедимо ефикасно решење и производе високог квалитета за клијенте. Имамо две сопствене фабрике: Зхузхоу Минцхен и Зхузхоу Зхенфанг. Специјализовани смо за волфрам карбидне шипке, карбидне плоче и траке, карбидне матрице, карбидни ваљак, карбидне хабајуће делове за петрохемијску индустрију, карбидне алате за сечење. Штап од волфрам карбида и прилагођени делови за хабање су наша предност.

Увек одржавамо добре односе са нашим клијентима, побољшавајући комуникацију и сарадњу једни с другима, покушавајући да створимо ВИН-ВИН сарадњу

Имамо сопствену фабрику у округу Тианиуан, град Зхузхоу, Хунан, Кина. Имамо напредну производну опрему (ХИП синтеровање, ЦИП ...) и савршен систем контроле квалитета (ИСО9001:2015). Сви наши производи користе 100% девичански материјал, који гарантују наш добар квалитет и разумну цену. Срдачно поздрављамо клијенте да нас посете широм света.

Ентерприсе миссион

Да растемо заједно са нашим клијентима, а запослени деле исто

Предузетнички дух

Тимски рад, храброст, стварајте бриљантно

Слоган предузећа

Могу, могу, побеђујем!

Потврда

фабрика